Akademski zbor Filozofskoga fakulteta u Zagrebu

Zakači se za audiciju

Dragi svi,

zakačite se za audiciju zbora Concordia discors! Ovo je možda jedina prilika u životu za ući u najzabavniji zbor Filozofskog fakulteta. A možda i nije jer zapravo su dvije audicije - 15. i 19. listopada u 20:00 sati u Dvorani D6 na FF-u.

I dok tražite dvoranu (kad uđeš na FFZG lijevo pa desno pa treća predavaonica lijevo), razmišljajte o mamcu koji vas je natjerao da zagrizete: Pjevanje u CD-u je rezultira sudjelovanjem na brojnim aktivnostima, a dosad je svaka sezona bila bolja od prethodne. Dosad se možemo podičiti uspjesima poput Mozartove velike mise u Zagrebačkoj katedrali, predstavljanja Hrvatske na festivalu Europe sings u Beču, predivnog petogodišnjeg koncerta u Hrvatskom glazbenom zavodu i mnogih mnogih drugih, a ove nas godine u jako bliskoj budućnosti čeka natjecanje u Bratislavi, kao i brojna druga gostovanja, putovanja, suradnje i slično :)

Zato ne časite više ni časa i povedite sebe i svoje prijatelje na festival demokracije zvan audicija CD-a. (A šuška se da ako dovedete muškog pjevača ili ste sami takvi, šanse za prolaz vam se sa vrlo vjerojatnih povećavaju na puno vjerojatnije. :D )

Pjevajte s nama. Živimo zajedno. Ljubimo jedni druge. Širimo veselje i radost.

ČET 15.10. 20h dvorana D6 PON 19.10 20h dvorana D6

A ako toliko ne možete dočekati da vam treba nekakav odbrojivač, nudimo i to! ;)

A možete nam se prijaviti i preko našeg online sustava za upravljanje zborom: http://www.papageno.info/#/auditions/290

A bome sad već imamo i promotivni video! Pa di ćeš bolje? :D

Vidimo se!